Over BBB

Welkom bij de Bier Burger Beweging! Bij ons draait alles om de simpele geneugten van het leven: bier en burgers. We zijn niet politiek gedreven en we geloven niet in polarisatie. Wat we wel geloven, is dat iedereen het recht heeft om te genieten van een sappige burger -ongeacht dieetvoorkeuren- en van een verfrissend biertje, ongeacht de alcoholinhoud.

Ons Manifest

1. Vereniging boven verdeeldheid
In een wereld waar meningen kunnen botsen, is er één ding waar we het allemaal over eens kunnen zijn: de verrukkelijke combinatie van bier en burger. We omarmen diversiteit en verwelkomen iedereen aan tafel, ongeacht culinaire voorkeur.

2. Plezier in eenvoud
Wij geloven dat het leven draait om het omarmen van de eenvoudige geneugten. Onze beweging viert de vreugde van een smakelijke hap en een goed glas bier met een glimlach.

3. Respect voor keuze
Of je nu kiest voor een sappige hamburger of een veggie-optie, of je nu geniet van een alcoholhoudend brouwsel of een verfrissend alcoholvrij alternatief, we respecteren jouw keuze en moedigen diversiteit aan.

4. Gemeenschap van genieters
De Bier Burger Beweging is niet alleen een beweging, maar een gemeenschap van levensgenieters die de smaak van het leven willen vieren zonder vooroordelen.

5. Bier en burger voor iedereen
Ons doel is simpel: de vreugde van bier en burger toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht achtergrond, overtuigingen of voorkeuren.

Wij nodigen je uit om de vreugde van bier en burger te omarmen en uit te dragen met onze levendige merchandise. Sluit je aan bij de Bier Burger Beweging en samen zullen we de wereld laten zien hoe de eenvoudigste dingen de grootste vreugde kunnen brengen.

Heb je vragen: stel ze op onze Contact pagina